365tradings.com oplichterij

In het licht van de Scam-site die 365Tradings.com nog steeds online is, zelfs al is er veel gedaan om de site te sluiten. 365tradings.com mag niet worden aangezien voor 365Trading die hun activiteiten heeft stopgezet.

365Trading was een van die makelaars die al heel lang onder de radar vliegen. Ze zijn opgericht in 2012 en werken de hele tijd legitiem. Ze zijn een van de eerste makelaars die CySEC gereguleerd krijgen, licentienummer 181/12. De makelaar is eigendom van en wordt beheerd door Fidelisco Capital Markets Limited, met hoofdkantoor 2 Ayias Elenis Street, Stassinos Building, 2e verdieping, Nicosia, Cyprus.

Zijn 365Tradings een scam?

Deze sit is oplichterij. Ze zijn ongeveer een jaar actief en beweren te werken onder de financiële licenties IFSC / 62/445 / TS en IFSC / 62/445 / APM van Belize. De IFSC International Financial Services Commission weet echter niets van 365Tradings.com of de licenties. Ze worden zelfs niet genoemd op hun website www.ifsc.gov.bz als niet-actieve of inactieve licenties.

Stortingen en opnames

Storten is eenvoudig en vereist geen verificatie. Ze staan ​​Amerikaanse investeerders niet toe, aangezien de straffen voor financiële fraude van het kaliber in de VS streng worden bestraft.

De minimale storting is $ 500 met een wekelijks rendement van 20%.

Bonus

365tradings.com promoot bonussen die niet van deze wereld zijn en totaal onrealistisch. Je krijgt direct een bonus van 8000 USD als je 25000 USD stort. Het enige probleem is dat ze niet betalen. Dit is een pure ponzi.

Een snelle berekening laat zien dat dit schema meer dan 25 miljoen USD aan bitcoins heeft verduisterd. Waar is het geld gebleven?

Volg mee terwijl dit verhaal zich ontwikkelt.